За мен

Любомира зад “И щипка любов”

Мъдростта гласи, че ако искаш да разбереш кой е човекът пред теб, най-добре попитай близките му хора. Затова описанието оставям в ръцете на дъщеря ми – Кристина:

Изображението може да съдържа: 2 души, включително Christina Dimova, усмихнати хора, седнали хора и близък план

Преди всичко – честен човек. Това е Любомира. Чудесен, истински и предан човек, приятел, прекрасна дъщеря, сестра и (за мен най-вече) майка. Професионалист във всичко, което прави. Фина душа и тънко чувство за хумор. Думите със сигурност не стигат, но за добрите хора почти винаги става така.

Любомира е по образование медицинска сестра, по професия от години не е излизала от сферата на здравеопазването по един или друг начин, а по призвание е абсолютен лечител, който винаги е готов да помогне на другите. По хоби обаче е кулинар, който имам удоволствието да нарека мама. 🙂 Само че прекрасната оценка на уменията ѝ не е само от мен – баща ми, роднините, че дори и приятелите ми – всички са на мнение, че мама готви невероятно. Тайната съставка стои и зад името на този блог – това е щипката любов, която тя слага във всяко ястие.

Освен всичко останало, изброено досега, Любомира има и дар слово. Лекота на изказа, фин усет към правилната употреба на думите и необходимата лаконичност, с която привлича вниманието.

Най-важното обаче е, че тя действително отговаря и на своето собствено име. Майка ми е човек, който носи любовта навсякъде със себе си. Блогът е едно от другите места, където ще я изразява (защото я има в големи количества.) Затова се радвам, че тя се реши да постави началото на това си начинание. Определено има какво да каже и покаже със своите златни ръце. 🙂

4 thoughts on “Любомира зад “И щипка любов”

    1. Благодаря от сърце, Инче! Надявам се моето местенце да доставя удоволствие и вдъхновение за всички, които ще го посещават ❤️

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s